Bemutatkozás

Üdvözöljük honlapunkon!

Cégünk, a Perfekt Steel System Kft. 2020-ban került megalapításra, tevékenységünk kezdete azonban nem erre az évre datálható, hanem a múltban gyökerezik, hiszen azonos tulajonosi háttérrel, egy társcéggel végeztük munkánkat hosszú éveken át.

Tevékenységünket Zalaegerszegen, a Hock János út 72. alatt folytatjuk, ahol 650 négyzetméteres gyártóüzem áll rendelkezésre az egyre nagyobb és komplexebb kihívást jelentő projektek megvalósítására, megrendelőink igényes, és teljeskörű kiszolgálására.

Vállalatunk elsősorban acélcsarnokok gyártását, tartószerkezetek kivitelezését tűzte ki célul. Fő tevékenységünk mellett acélszerkezetek szerelését, lakatosipari munkákat is végzünk, valamint referenciáink között szerepelnek gépalkatrészek, teraszok, előtetők, árnyékolók, illetve korlátok is, melyeket szintén megvalósítjuk megrendelőink számára.

Mindezen feladatok minőségi elvégéséhez hozzájárul a tulajdonosok korábbi tapasztalatainak technológiába ágyazása mellett a gyakorlott, megbízható szakembergárdánk is. 

Számunkra a nívós minőség mellett fontos a határidő betartása, és az egyedi igények megvalósítása is, így ha egy fiatalos, rugalmas, profi csapatot keres tervei kivitelezéséhez, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy látogasson el telephelyünkre.