Acélszerkezet szerelés

Cégünk elsősorban acélcsarnokok és tartószerkezetek gyártását végzi, ám fő tevékenységi körünkbe tartozik az acélszerkezetek szerelése, fedése, és felületkezelése is, hiszen ezek ugyanolyan fontossággal bírnak, mint maga a gyártási folyamat.

Ugyanis hiába a pontos tervezés, a minőségi alapanyagok, a hibátlan, minden előírásnak megfelelő gyártás, ha a csarnok összeszerelése, felállítása, felületkezelése nem szakértő módon valósul meg. A csarnokállítás során helytelenül végzett munkafolyamatok ugyanis éppolyan problámákat okozhatnak, mint egy hibás alapozás, vagy egy nem megfelelő minőségű alap-, vagy segédanyag felhasználása. A szerelési hibák ugyanis nemcsak esztétikai, hanem balesetvédelmi okokból is aggályosak lehetnek. A nem megfelelő felületkezelés – hasonlóan az inkorrekt szereléshez – a vállalat termelékenységéhez nem képes hosszú távon hozzájárulni, hiszen az acélszerkezetek közismerten korrózióra hajlamosak, tehát fokozottan igénylik a felületkezelést.

Ezen problémák kiküszöbölésére cégünk szakértő teamet alkalmaz, így minden alkalommal profi szerelésben, szakszerű acélszerkezet fedésben, és felületkezelésben van része megrendelőinknek, akik egyébként minden szerelési munkafolyamatnál részt vehetnek, és kontrollálhatják munkánkat (persze a munkavédelmi, balesetvédelmi szabályok betartása mellett). A szeményes jelenlét sok vásárló számára fontos: legfőképp a csarnokkivitelezés leglátványosabb részének megtekintése vonzó a megrendelőknek, mikoris a szendvicspanelek, vagy a trapézlemezek az acélvázra kerülnek. Ez ugyanis már az épület “kulcsrakész” állapotához közeli helyzetet szimbolizálja számukra (holott ezen munkafolyamat után az üzembehelyezéshez szükséges szakipari feladatokat is el kell végezni).

A lemezek helyreállítása sokak számára egyszerű feladatnak tűnhet, szakavatottak azonban tudják, hogy a szereléshez komoly figyelemre és alaposságra van szükség. Szakembereink mindezek birtokában vannak, köszönhetően többéves tapasztalatuknak, szakértelmüknek és elhivatottságuknak. Megrendelőink számára így a megbeszélt határidőn belül végeznek gyors és minőségi munkát.

Mindezek mellett a megfelelő géppark megléte is fontos, hiszen a munka elvégzéséhez elegedhetetlen a daru, a kosaras kocsi, és az emelő. Cégünk rendelkezik a szereléshez szükséges gépállománnyal, így gördülékenyen és hatékonyan képes ellátni ezt a feladatot.