Acélszerkezet gyártás

Acélszerkezetes csarnokot álmodott meg, amihez szüksége van egy nívós, megbízható, szakértő kivitelezőre? Nálunk jó helyen jár.

Az acélszerkezetes csarnokok a huszonegyedik századi termelés nélkülözhetetlen tényezői számos iparágban. És amellett, hogy ezen acélszerkezetes vázzal rendelkező épületek kivitelezése gazdaságos, egyéb komoly előnyöket is biztosítanak tulajdonosaiknak. Például rendkívül gyorsan kiépíthetők, könnyen bővíthetők, módosíthatók, szétszerelhetők, áthelyezhetők, illetve nagy fesztávokkal is tervezhetők (ami lényeges a belső tartóoszlopok számának csökkentése, és így a szélesebb körű helykihasználás érdekében).  

Persze ahhoz, hogy ezek a csarnokok hosszú távon járulhassanak hozzá a termelékenységhez, elengedhetetlen a minőségi kivitelezésük. Az acél megmunkálása azonban nem egyszerű feladat, feldolgozásának folyamatai komoly szakértelmet kívánnak. Sőt, érdemes azt is tudni, hogy egy ilyen munka elvégzésénél a szolgáltató – mely egyetemleges felelőséggel tartozik a munka elvégzéséért – elsődleges feladata a folyamatok teljeskörű megszervezése annak érekében, hogy minőségi, gyors, és minden igényt kielégítő végeredményt kapjon a megrendelő.

A csarnokok megvalósítása terén cégünk vállalja a professzionális acélszerkezetes kivitelezést, az egyedi tervezésű acélszerkezetek gyártását és felületkezelését az épületek megtervezésétől egészen azok átatásáig. Mivel fontos számunkra vevőink elégedettsége, fokozottan ügyelünk az igények profi kielégítésére. Csapatunk az acélszerkezetes csarnokok gyártásában sokéves tapasztalattal bír, mely mellett komoly szaktudás, modern géppark, és széleskörű berendezésállomány biztosítja a nívós munkavégzést. Minemellett fontos hozzátenni, hogy csak és kizárólag megbízható beszállítókkal állunk kapcsolatban, ami garanciát jelent a rövid határidejű anyagbeszállításra, valamint a kiváló anyagminőségre, melyet minden esetben kísérő tanúsítvány támaszt alá. A gyártóüzemeinkben dolgozó munkavállalóink- a szerkezetlakatosoktól egészen a hegesztőkig – egytől-egyik kiváló szakemberek, akik komoly szaktudással és tapasztalattal rendelkeznek, ezzel is garantálva az állandó minőség megvalósítását. Ezeken felül pedig törekszünk az acélszerkezetes csarnokok kivitelezésekor is a legkorszerűbb technikákat alkalmazni.

Vállalatunk számára lényeges, hogy vásárlóink a csarnokok kivitelezésének összes fázizában a legjobbat kapják, ezért az a legjobb döntés, ha a megrendelő a tervezés, a földmunkák, az alapozás, az acélszerkezet-gyártás, és az acélszerkezet szerelés összes folyamatát ránk bízza annak érdekében, hogy kontrollálhatóvá váljanak a munkafolyamatok, és a megvalósítás tökéletes legyen.